Laat je website voor je werken

Mijn diensten op het gebied van SEO en online marketing

1

Analyse & onderzoek

Ik onderzoek je website én concurrentie en vertel je precies waar de knelpunten zitten en hoe we deze kunnen aanpakken.
2

Content Marketing

Bij contentmarketing draait het erom dat je doelgroep waardevolle, relevante informatie krijgt en uiteindelijk klant wordt.
3

Link Building

Linkbuilding is het aanleggen van relevante links om hogere posities op belangrijke zoekwoorden in Google te verkrijgen.
4

SEO advies

Met mijn SEO-advies krijg je praktische tips en aanbevelingen om je website te optimaliseren en hoger te scoren in zoekresultaten, met jou als de uitvoerder.
5

SEO copywriting

SEO-Teksten moeten bezoekers en zoekmachines aanspreken. Laat mij je teksten schrijven waarmee je hoger scoort en bezoekers kunt converteren.
6

Technische SEO

Technische SEO is het verbeteren van de technische inhoud van je website. Dit zorgt voor en betere gebruikerservaring en hogere ranking.

Eén opdrachtgever per regio: Mijn toewijding aan succes

Als professionele SEO-dienstverlener begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om je bedrijf bovenaan de zoekresultaten van Google te krijgen. Mijn focus ligt dan ook op het bieden van hoogwaardige SEO-diensten die gericht zijn op het optimaliseren van de websites van mijn opdrachtgevers om deze zo hoog mogelijk te laten ranken.

Het is belangrijk om te weten dat ik me beperk tot één opdrachtgever per regio en branche. Dit betekent dat als ik bijvoorbeeld voor een makelaar in Enschede werk, ik geen andere makelaars in dezelfde regio kan aannemen. Dit beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat ik al mijn inspanningen kan concentreren op het behalen van de best mogelijke resultaten voor mijn opdrachtgever.

Ik geloof dat deze aanpak de beste manier is om de waarde te maximaliseren die ik bied aan mijn klanten en om ervoor te zorgen dat ik altijd de best mogelijke resultaten lever. Neem gerust contact met mij op om te kijken of ik beschikbaar ben ik uw regio.