Vragen? Wij hebben antwoorden.

Wil je een website van ons huren maar heb je nog vragen? We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Neem voor overige vragen gerust contact met ons op.

FAQ

Wat zijn de voordelen van het huren van jullie website?

  1. Hoge Google-ranking: Onze website staat al hoog in de zoekresultaten, wat betekent dat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden.
  2. Extra inkomsten: Alle aanvragen die op de website worden ingediend, worden exclusief naar jouw doorgestuurd.
  3. Kostenbesparing: In plaats van duizenden euro’s te investeren in het laten bouwen en optimaliseren van een nieuwe website, kun je direct profiteren van de positie die onze website al heeft bereikt tegen een laag maandelijks bedrag.

Kan ik de website aanpassen?

Als je een website van ons gaat huren dan stuur je ons je contactgegevens en eventueel je logo en social media links. Deze plaatsen wij in de website zodat bezoekers afspraken met je kunnen inplannen. De website wordt het visitekaartje van je bedrijf. Verder blijft de website ongewijzigd.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, je zit nergens aan vast. Je betaalt elke maand vooruit en als je onze website niet langer wilt huren, dan verwijderen wij je gegevens en logo. De website wordt dan aan een andere partij verhuurt.