Muurschilderingen voor particulieren

Wil je een muurschildering met karakter? Een muur die je een goed gevoel geeft en sfeer creëert in huis? Een muurschildering die perfect bij jouw of je kind past en waar je telkens weer een dansje van doet?

Wij maken ze voor je. Uniek ontwerp? Doen we. De ‘wow factor’ krijg je er gratis bij.

Kinderkamer graffiti

Een muurschildering verteld je verhaal 24/7

Muurschilderingen voor bedrijven. Een muurschildering van Media33 geeft uw bedrijf een uniek en kwalitatief hoogstaand alternatief voor traditionele reclamemethoden. Wij creëren muurschilderingen voor zowel binnen- als buitenlocaties in een grote verscheidenheid aan maten en stijlen.

Onze kunstenaars combineren hedendaagse kunsttechnieken met kleuren en thema’s die passen bij de uitstraling van uw bedrijf. We denken graag mee om de schildering aan te laten sluiten aan uw huisstijl. Uw muurschildering maakt gegarandeerd een blijvende indruk op degenen die hem zien!

Wat kost een muurschildering?

De prijs voor een muurschildering is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte, stijl en complexiteit en reistijd. De prijs van een kleine muur van ligt gemiddeld tussen de 300,- en 600,- waarbij de exacte prijs afhankelijk is van het gewenste ontwerp en reisafstand. Voor elke muurschildering wordt er een offerte op maat gemaakt.

Slaapkamer graffiti

Meer weten?