Muurschilderingen

Je loopt over straat, diep in gedachten en opeens zie je het: een grote kleurrijke muurschildering. Even wordt je meegenomen naar een plek waar alles mogelijk is. Dit is de kracht van een muurschildering. Een muurschildering is een beeld dat langer blijft hangen dan één dag. Het geeft kleur en roept emoties op. Maak kennis met Media33.

Een muurschildering verteld je verhaal 24/7

Muurschilderingen voor bedrijven. Een muurschildering van Media33 geeft je bedrijf een uniek en kwalitatief hoogstaand alternatief voor traditionele reclamemethoden. Wij creëren muurschilderingen voor zowel binnen- als buitenlocaties in een grote verscheidenheid aan maten en stijlen.

We combineren hedendaagse kunsttechnieken met kleuren en thema’s die passen bij de uitstraling van je bedrijf. We denken graag mee om de schildering aan te laten sluiten aan de bestaande huisstijl. Je muurschildering zal gegarandeerd een blijvende indruk maken op degenen die hem zien.

Wat kost een muurschildering?

De prijs voor een muurschildering is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte, stijl en complexiteit en reistijd. Wij maken voor elke muurschildering een offerte op maat, waarbij we rekening houden met deze factoren. Elke muurschildering die we maken wordt op maat gemaakt.

Meer weten?