SEO Werkwijze

1

Kennismaking

Als eerste is het belangrijk om een idee te krijgen van de omvang en activiteiten van het bedrijf en de huidige website. We bespreken hierbij de belangrijkste zaken om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden die nodig zijn om de gewenste doelen te behalen. Dit kan zowel per mail als telefonisch.
2

Onderzoek

We gaan kijken hoe de website er voor staat door middel van verschillende onderzoeken. Hierbij maken we gebruik van verschillende software pakketten waarbij we het backlinkprofiel en de concurrentie gaan bekijken. Ook doen we een keyword analyse en een technische site audit. Aan de hand van de verzamelde data wordt er een plan van aanpak opgesteld.
3

Implementatie

Tijdens de implementatie gaan we de website technisch optimaliseren. We kijken naar de navigatiestructuur, landingspagina's en gebroken links. Wordt er goed gebruik gemaakt van relevante headers? Zijn de pagina's voorzien van de nodige SEO opmaak? Aan de hand van een uitgebreide checklist lopen we alle punten na.
4

Linkbuilding

Backlinks zijn belangrijk omdat ze een van de belangrijkste factoren zijn die zoekmachines gebruiken om websites te rangschikken. Bovendien helpen ze om de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van een website te verbeteren. Aan de hand van een grondige analyse benaderen we de beste partijen voor een sterk backlink profiel.
5

Onderhoud

Nu de eerste resultaten zichtbaar worden gaan we maandelijkse updates doorvoeren om de autoriteit op peil te houden en te verbeteren. Aan de hand van een website audit kijken we hoe de website er voor staat en kunnen we relevante content blijven aanmaken en het linkprofiel verder uitbouwen.